Nyheter

Utforska våra nya produkter.

Pelarlift Haulotte Star 6

En pelarlift är en vertikallift. Det finns olika typer av vertikalliftar som passar på byggarbetsplatser. Det beror på att en pelarlift inte är bred och är väldigt lätt att använda, till exempel om du behöver arbeta med tak. Pelarliftar är särskilt lämpliga för rengöringsaktiviteter. Eftersom vertikalliften kan manövreras i sidled såväl som upp och ner ger den dig en mycket bekväm räckvidd. Liftens oscillerande bur stöder också detta.

Scanmaskin 18

Scanmaskin 18 är en effektiv och allsidig maskin. Vilket du kan med fördel kan använda vid slipning av både trä och betonggolv. Med Scanmaskin 18 kan du slipa och jämna till gamla, målade och skadade trägolv såväl som nya och den fungerar lika väl vid slipning av plankgolv som parkettgolv. Slipmaskinen fungerar bra för både aggressiv slipnng och finslipning av betong och natursten, samt även borttagning av beläggningar.

Scanmaskin 18 är tack vare sin storlek en mycket smidig maskin som du med lätthet kommer nära intill väggen med. Den är även utrustad med justerbar hastighet för att alltid kunna anpassa hastigheten efter typen av underlag. Justerbar hastighet är ofta avgörande vid just slipning av trägolv.

Vi har flera olika verktyg som enkelt kan monteras på slipmaskinen tillsammans med kardborrefästen eller Scanon- skivor.

Scanmaskin 18 kan enkelt transporteras då slipmaskinen kan delas i två olika delar.

Rekommenderad dammsugare: Scan Dust 2900

Tillfällig elbilsladdning 1-fas

GARO:s tillfälliga elbilsladdare NOVA är försedda med två typ2 uttag för elbilsladdning. Varje uttag är skyddade av jordfelsbrytare i kombination med DC-felskydd, enligt internationell standard. Laddarna för tillfälligt bruk är 1-fas, för att ge möjlighet för många att ladda samtidigt. Maximal laddström kan styras individuellt. Stativet kan fällas ihop för kompakt förvaring eller för att hängas upp på vägg. Varje laddare har 32A CEE in och fasroterat uttag för vidarematning. Laddbox tillfällig el 2 EV-uttag 7,4kW DC-felskydd JFB-A med stativ.

EXOSKELETT FÖR ARBETE OVANFÖR HUVUDET NYHET

Funktioner

 • Arbetet flyter på smidigare – det här passiva exoskelettet förstärker användarens egna styrka och minskar överansträngningsskador, vilopauser och sjukfrånvaro på byggarbetsplatser
 • Bekväm hela dagen – med en vikt under 2 kg (4,4 lbs) kan det här ultralätta exoskelettet hjälpa så muskeltröttheten kommer senare i armar/axlar under långa arbeten ovanför huvudet
 • Frihet att röra sig – ger dynamiskt stöd utan att begränsa rörelseförmågan i armarna och överkroppen
 • Multifunktionell – designad för att ge stöd vid praktiskt taget alla slags montage ovanför huvudet på byggarbetsplatser
 • Det behövs inga batterier – eftersom det inte behöver laddas och det inte finns någon motor kan du vara säker på att ditt exoskelett alltid är redo när du behöver det

Användningsområden

 • Montage av ventilationskanaler och ventilationsutrustning ovanför huvudet
 • Montage av sprinklers ovanför huvudet
 • Montage av rör ovanför huvudet
 • Montera kablar och ledningar ovanför huvudet
 • Sätta upp gipsskiva

Nya Makita betongvibra

Sladdlös betongvibrator.

Sladdlös 18V betongvibrator. Snabb och smidig vibrator för grunder och grundplattor. Vibratorns längd är 1200 mm och skaftets Ø är 25 mm.

Nya Paddor från Swepac

Fram- och backgående markvibrator – UPPGRADERAD

För packning av sand, grus, makadam och sprängsten samt lerhaltiga material.

Gemensamt för våra maskinmodeller är att de är smidiga och lättjobbade. De är också stryktåliga och driftsäkra, vilket betyder låga drifts- och underhållskostnader.

 • Swepac FB 510 är en tung och kompakt dieseldriven maskin med hög packningskapacitet, men trots tyngden välbalanserad och lätt att manövrera.
 • Vibratorsystemet är helhydrauliskt och hastigheten kan regleras steglöst. Maskinen är snabb med en mycket god framtagningsförmåga.
 • I hydraulsystemet finns en oljekylare med en termostatstyrd elektrisk fläkt för effektivare kylning av maskinen.
 • Chassie, ram och handtag är varmförzinkade vilket innebär ett överlägset skydd mot korrosion.
 • Den robusta skyddsramen skyddar motorn effektivt mot yttre skador och är försedd med en stark och kraftig lyftögla.
 • Hardox®-plåt i bottenplattan betyder lång livslängd.
 • Ergonomin är i toppklass med bl a avvibrerat manöverhandtag försett med handtagsvärme.
 • Öppen konstruktion innebär lätt åtkomlighet för regelbunden och snabb service, vilket i sin tur innebär hög driftsäkerhet och låga kostnader på kort och lång sikt. Exempelvis går oljebyte väldigt snabbt och enkelt.

Smidig Flytspackelpump

Nordic 5.5 är en smidig, lätt och användarvänlig blandarpump med rätt kapacitet i alla lägen, för Golvavjämning, EPS Cement, Specialbetonger, Gipsputs samt Puts o Murbruk.

Nya Grävmaskiner

Med vår nya Hyundai HX85A ökar ni produktiviteten, sänker bränslekostnaderna samt sparar på miljön.