Varför välja oss

Sluta att betala för dina maskiner när du inte använder dem.

Om ditt byggprojekt behöver särskilda maskiner för bara en kortare tid, är det säkrare att hyra dem, annars riskerar maskinerna att stå oanvända efter att projektet är klart.

Maskinuthyrning är ett koncept som på senare tid stadigt ökat i spridning och ägandeskap, både ekonomiska och tydliga klimatfördelar som aldrig varit så viktiga som nu.

Om du funderar på att hyra dina maskiner istället för att köpa dem så hoppas vi att en summering av 5 tidliga fördelar med maskinuthyrning och hur dem kan hjälpa din verksamhet kan vara till stöd.

1
Ekonomiskt

Uthyrning besparar dig belastningen av allt för stora investeringar, underhåll, transport, förvaring och andra kostnader. Utrustningen finns tillgänglig när du behöver den men kostar dig inte något resten av tiden. Det blir alltså effektivare än att köpa maskiner och sedan se hur dina tillgångar avskrivs i värde medan dem inte används.

2
Produkter

Uthyrning Industrin har den specifika produkten för ditt senaste jobb som leder till effektivitetsvinster. Dessutom får du tillgång till nyare, modern utrustning som underhålls regelbundet. Hyra garanterar maskiner av hög kvalitet och tillförlitlighet.

3
Service

Att hyra maskiner ger dig och ditt företag flexibilitet så att du kan hyra på kort, medellång och lång sikt. En klar fördel är att tjänsten inkluderar utbildade och erfarna proffs som hjälper dig hitta rätt maskiner för din situation och dina uppgifter, dem ser också till att maskinen alltid är nyservad och rätt inställd.

4
Hållbarhet

Uthyrning av maskiner minimerar belastningen på miljön och minskar konsekvenserna av det ”slit & släng”-tänk som dominerar dem flesta industrier idag. Genom maskinuthyrning kan varje maskin utnyttjas med maximal effektivitet under hela sin livslängd. Uthyrning minimerar även utrustningstransporter genom effektiva, samordnade transporter och närliggande leverantörer. Du får permanent tillgång till modernare miljöeffektiva utrustningsflottor som drivs med noggrant utvalda drivmedel för minsta miljöpåverkan.

5
Trygghet

Underhåll, service och reparationer är kostsam. När du hyr slipper du helt detta problem eftersom du ständigt har tillgång till nyligen servad, högteknologisk utrustning. Maskinerna du hyr är ”top-of-the-line” från början och dessutom noga genomgångna. De uppfyller samtliga lagkrav och genomgångar alltid en säkerhetskontroll före uthyrning.

Om problem ändå uppstår med maskinerna så blir utrustningen snabbt utbytt och du förlorar inte tid eller resurser på reparation och leveranstider. Förutom bättre ekonomi bidrar ökad maskinkvalitè även till en säkrare arbetsplats.

Maskinuthyrning innebär att du kan sköta din verksamhet på dina egna villkor men med full trygghet och ett team som stöttar dig.

Rectangle 1596 Rectangle 1597 Rectangle 1598

Du sparar på både tid, miljö och energi i längden!’’