En snabb och lösningsorienterad organisation

2019 öppnade vi vår första depå, i Eriksberg, Stockholm. Vår tanke är att hyra ut riktigt bra maskiner från marknadens ledande leverantörer, alltid fräscha och nyservade efter centrallagersprincipen. I stället för att kunden måste avsätta tid för att hämta maskiner och utrustning så ska vi köra ut dem direkt till arbetsplatsen. Detta för att spara tid och pengar åt våra kunder. I vår samlade maskinpark finns över 5 000 maskiner, allt från smått och stort, till liftar, ställningar och bodvagnar. En viktig del av vårt erbjudande är att i alla lägen stå för service utöver det vanliga och problemlösning som gör skillnad för våra kunder. Vi vill att våra kunder ska kunna lita på att vi som maskinuthyrare gör allt för att lösa kundens behov av maskiner och utrustning. Vi är idag 7 EXAB:are, med olika bakgrund och erfarenheter, som alla är viktiga kuggar i vårt lag. Vi är mycket stolta över det som är vår gemensamma företagskultur är att alltid ställa upp för kunden.

partner-image

Alltid nära

Även om vi idag bara har en depå så är vi alltid nära ändå. Möjligheten att hyra kundunika produkter finns inte bara på vår centraldepå utan även ute hos våra samarbetspartner så som Centro Kakel och Optimera. Där man som kund hos EXAB kan hyra bransch-unika maskiner. Tanken med One-Stop-Shop är att ytterligare spara tid och pengar åt våra kunder. När kunden ändå måste hämta produkter hos våra samarbetspartner så ska självklart vissa maskiner finnas nära till hands. Det enda som behövs är ett konto hos EXAB och en smartphone.

Problemlösare

Vi älskar utmaningar och på vår depå möter du personal med erfarenhet från branschen både vad gäller maskiner och utförande. Det betyder att du, förutom riktigt bra maskiner även kan få råd och tips om hur de ska användas och vad som passar bäst för ditt projekt. Vi ser det som vårt jobb att hjälpa dig som kund att lösa dina problem, vare sig det handlar om ditt varje-dag-behov av maskiner eller en akutsituation. Vi har ju även en tips & trix sida så att man kan få nyttiga tips på hur maskinerna används och fungerar.

Hyreslösning med omtanke

Argumenten för att hyra är många, både för dig som kund och för framtiden. Vi erbjuder kunderna en förenklad vardag med utmärkta maskiner i fräscht skick, skräddarsydd utkörning och upphämtning. Depå med branschanpassade öppettider, samt proffsig support och service om något skulle krångla. Att vi har marknadens bästa maskiner ser vi som en självklarhet.

Att hyra maskiner från EXAB betyder ekonomiska fördelar i form av minskad kapitalbindning och generella kostnadsbesparingar. Tryggheten att alltid ha en nyservad och fungerande maskin, samt smidigheten i att ha tillgång till de rätta maskinerna man behöver just för det jobb de ska användas till.

Vårt team

Lisa Johansson
Lisa Johansson

Projektstöd/Ekonomi

lisa.johansson@exab.nu

08 15 14 00

Filip Koskivuori
Filip Koskivuori

Butiksansvarig

filip.koskivuori@exab.nu

08 15 14 00

Tim Jakobsson
Tim Jakobsson

Servicetekniker

tim.Jakobsson@exab.nu

08 15 14 00

Vi växer ständigt och söker då och då nya medarbetare. Klicka dig vidare för att se våra lediga tjänster.
Jobba hos oss