Tjänster

EXAB:s målsättning är att du som kund inte ska behöva mer än en kontakt till olika hyreslösningar. Vi erbjuder allt från små handmaskiner och bodetableringar till hiss- och ställningsentreprenader. Vi hjälper dig med leveranser, byggnationer samt projektering. I stor utsträckning gör vi detta själva, men när det krävs, har vi ett antal noga utvalda samarbetspartners som kompletterar vårt arbete för att kunna färdigställa din entreprenad utefter dina önskemål. Läs mer om våra tjänster nedan.

Flyer-Jobsafe-Exab-finished 1

Belysning och byggström

Det första som etableras på ett bygge är byggströmmen. Vi på EXAB kan erbjuda dig som kund kompletta lösningar kring el- och belysning till ditt projekt. Vi har ett stort urval av Huvudcentraler till Undercentraler, allt från 32 amp till 630 amp. Vi anlitar utförare med rätt behörighet och som även kan hjälpa till med att mängdberäkna.

Ställning och hissentreprenader

EXAB erbjuder ett stort utbud av olika hiss- och ställningsentreprenader. Vi jobbar bara med de STIB-anslutna ställningsentreprenörer som levererar godkända och säkra ställningar utifrån de gällande regelverk som omgärdar ställningar. Vårt sortiment av hissar är allt från små Geda-hissar till stora Alimak. Vi sköter allt från montage, besiktningar och service av hissarna.

Flyer-Jobsafe-Exab-finished 7
Flyer-Jobsafe-Exab-finished 8

Bodetableringar

Alla byggarbetsplatser har olika behov när det gäller personalbodar, toalettbodar, kontorsbodar samt konferensbodar. EXAB erbjuder därför ett komplett utbud av moduler för att kunna skräddarsy etableringen till just ditt projekt. Vi tillhandahåller både leveranser och personal för att snabbt och smidigt få din etablering färdigställd.

Värme

EXAB erbjuder ett brett utbud av värmelösningar. Vi kan leverera både vatten- och eldrivna system för att kunna tillgodose ditt behov. Vi vet att ekonomin alltid har en betydande roll i projekten och därför hjälper vi dig med en behovsbedömning för att kunna hålla dina kostnader så låga som möjligt under projekttiden. Utöver detta tillhandahåller vi montörer och service löpande under projektets gång.

Flyer-Jobsafe-Exab-finished 9
Flyer-Jobsafe-Exab-finished 10

Pumpar

EXAB har ett utav Stockholms största utbud av dränk- och slampumpar. Allt från små 1-fas pumpar till stora 3-fas pumpar. Självklart kan vi också erbjuda hjälp med relining vid större avloppsrörsrenoveringar eller till flytt av större vattenmängder vid schakter.